ZORUNLU ORTAK SERVİS DERSLERİ BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

ZAI102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ – II, ZTD102 TÜRK DİLİ – II, ZYD102 YABANCI DİL –II DERSLERİ SINAV TAKVİMİ

Vize Sınavı:
29 Mart 2018 Perşembe - Saat 15.00

Final Sınavı:
17 Mayıs 2018 Perşembe - Saat 15.00

Bütünleme Sınavı:
7 Haziran 2018 Perşembe - Saat 15.00

*Sınav yerleriniz için kendi okulunuzun açıklayacağı sınav takvimini ve konu ile ilgili yapacağı duyuruları takip ediniz.
*Sınavlar internet ortamında değil yüz yüze yapılacaktır.
*Sınavlar Zorunlu Ortak Servis Dersleri Koordinatörlüğü ve Sınav Merkezi tarafından organize edilmektedir.
*Sınavlar veya notlar ile ilgili itirazı olan öğrenciler itiraz dilekçelerini kendi okullarının öğrenci işlerine verecekler, öğrenci işleri toplu olarak resmi yazı ile sınav merkezine iletecektir. Bunun haricinde yapılan itirazlar işleme konulmayacaktır.
*Uzaktan Eğitim Merkezinin sınavların yapılması, değerlendirilmesi ve Öğrenci Bilgi Sistemine not girişi yetkisi bulunmamaktadır.

Bu içerik 22.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1501 kez okundu.