ZAI101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ – I, ZTD TÜRK DİLİ – I, ZYD YABANCI DİL –I DERLERİNİ UZAKTAN EĞİTİM İLE ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE..

Dersler Trakya Üniversitesi E-Kampüs sistemi ile internet üzerinden verilecektir. (http://ekampus.trakya.edu.tr)

Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci NumaranızŞifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanmıştır.

E-Kampüs derslerinin yayınlanmasına 02 Ekim 2015 Cuma günü başlanacaktır.

Derslerin Vize Sınavları E-Kampüs sistemi ile internet üzerinden yapılacaktır. Sınav tarihleri daha sonra duyurulacaktır.

E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi kullanımı, girişi ve sınavları ile ilgili, sayfanın altında yer alan YARDIM bölümündeki rehberleri inceleyebilirsiniz.

Bu derslerle ilgili duyuruları Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasından mutlaka takip ediniz.

Öğrencilerimizin Dikkatine

1-    E-kampüs sistemine Öğrenci Numaranız ve T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yapamıyorsanız,

2-    Sisteme giriş yaptıktan sonra açılan derslerinizde eksiklik ya da fazlalık varsa,

3-    28 Eylül 2015 tarihinden sonra Uzaktan Eğitim Dersleri ile ilgili kayıt olma ve ya kayıt sildirme durumunuz olduysa,

Bu durumları düzeltmek için aşağıdaki yolu izleyiniz.

1-    Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (http://obs.trakya.edu.tr) giriş yaparak, Bilgilerim altında yer alan Transkript inizi sorgulayın.

2-    Eğer Transkript inizde almış olduğunuz dersler görünmüyor ise, okulunuzun Öğrenci İşleri servisine giderek durumu kontrol ettirin.

3-    Dersinizin Transkript inizde yer aldığına emin olduktan sonra altta örnek resimde görüldüğü şekilde, transkript sayfanızın ekran görüntüsünü veya İndir butonuna basarak alacağınız pdf halini Uzaktan Eğitim Merkezi ne mail ile (tuzem@trakya.edu.tr) gönderiniz.

E-Kampüs Giriş Rehberi için tıklayınız..

E-Kampüs Sınav Rehberi için tıklayınız..
E-Kampüs Sistemine giriş için tıklayınız..

Tel: 0284 236 23 41     -   E-Mail: tuzem@trakya.edu.tr

Bu içerik 01.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 5064 kez okundu.