YEDEK KAYITLAR HAKKINDA DUYURU

YEDEK KAYIT TARİHLERİ:  17-21 EYLÜL 2018 tarihleri arasında Enstitüde yapılacaktır.

Adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Noter vekâletiyle kayıt yaptırılması mümkündür.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE UZAKTAN EĞİTİM YÜKSEK LİSANS  KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER (Türk Uyruklular)

1-Başvuru formuna buradan  ulaşabilirler )

2-Özgeçmiş

3- Diploma veya Geçiçi Mezuniyet belgesi: Kayıt hakkı kazanan öğrecilierin Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin  aslı ve fotokopisini birlikte getirmeleri gerekmektedir.

NOT: Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi de getirilmelidir. Onaylı olmayan Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi fotokopileri Enstitüce onaylanacaktır.

4-Not belgesi (Transkript) : Not belgesi (Transkript) istenir. Not sistemleri yüzlük sistemden farklı olan adayların, mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belge getirmeleri zorunludur. Mezun oldukları Üniversiteden not ortalamalarının yüzlük sistemdeki karşılığını belirten resmi belgeyi temin edemeyenlerin yüzlük sisteme çevrilme işlemi Yükseköğretim Kurulu’nun belirlediği sisteme göre yapılır.Önlisans mezunu iken lisans tamamlayarak başvuruda bulanan adayların lisans transkriptinde yer alan mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.

5- Fotoğraf (5 adet vesikalık)( 4 fotoğrafın arkasına ad,soyad ,T.C kimlik no ve kazanılan bölüm yazılmalıdır.)

6- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

7-Askerlik Durum Belgesi (Askerlik şubesinden veya e-devlet kapısında yer alan (www.turkiye.gov.tr) adresini kullanarak alınabilir.Askerliğini yapmış olanlardan Terhis Belgesi’nin fotokopisi istenecektir.)

HARÇ ÜCRETLERİ HAKKINDA
AŞAĞIDA BELİRTİLEN HARÇ ÜCRETLERİ BAŞVUR EVRAKLARI ENSTİTÜ TARAFINDAN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA VERİLECEK HESAP NUMARASINA YATIRILACAKTIR.MAĞDURİYET YAŞAMAMAK İÇİN EVRAK KONTROLÜ YAPILDIKTAN SONRA HARÇ ÜCRETİNİ YATIRINIZ.
UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DÖNEMLİK ÜCRETİ :1900 TL

Bu içerik 17.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1024 kez okundu.