UZAKTAN EĞİTİM ZOSD DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!

Öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri 21 Eylül 2018 Cuma günü sona ermiştir. Ders seçimleri ile ilgili Hoca onayı, öğrenci işlerinde listelerin tamalanması vb. işlemler nedeni ile dersleri alan öğrencilerin listeleri bir kaç gün içinde netleşecektir. E-Trakya LMS sistemine kaydınız ancak listelerin netleşmesinden sonra yapılabilmektedir. Bu nedenle ders kayıtları ve derslere erişminiz ancak bu hafta içinde sonuçlandırılabilmektedir. E-Trakya sistemine öğrenci kayıtlar tamamlandıktan sonra web sayfamızdan konu ile ilgili duyuru yapılacaktır. O tarihe kadar E-Trakya sistemindeki derslerinize erişemeyebilirsiniz.

Uzaktan eğitim Zorunlu Ortak Servis Derslerine ulaşmak için kullanacağınız e-trakya LMS sistemi ve canlı ders platformu hakkında bilgi ve nasıl kullanılması gerektiğine dair sunumu mutlaka inceleyiniz.

Sunuma ulaşmak için tıklayınız...
Sunumun PDF hali için tıklayınız..

Bu içerik 13.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 4994 kez okundu.