Trafik Hayattır Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Trafik Hayattır dersini 2013-2014 Bahar Yarıyılı'nda alan öğrencilerin E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi'ne kayıtları 17 Şubat 2014 Pazartesi gününe kadar tamamlanacaktır.

Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci Numaranız, Şifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanacaktır.

E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi kullanımı için, Kılavuzlar Bölümü'nde yer alan E-Kampüs Giriş Rehberi'ni inceleyebilirsiniz.

E-Kampüs derslerinin yayınlanmasına 17 Şubat 2014 Pazartesi günü başlanacaktır.

E-Kampüs sistemi üzerinde e-mail adresleriniz olarak Trakya Üniversitesi'nin sağlamış olduğu öğrencinumaranız@trakya.edu.tr şeklindeki e-mailleriniz tanıtılmıştır.

Lütfen Dikkat: E-Kampüs sistemine giriş yaptıktan sonra Profil Güncellemesi yaparak size en kısa sürede ulaşabileceğimiz telefon numarası ve e-mail adreslerinizi mutlaka düzenleyiniz.

Trafik Hayattır dersiyle ilgili duyuruları Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasından mutlaka takip ediniz.

E-Kampüs Giriş Rehberi için tıklayınız..
E-Kampüs sistemine giriş için tıklayınız..

Tel: 0284 236 23 41     -   E-Mail: tuzem@trakya.edu.tr

Bu içerik 14.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 23242 kez okundu.