LMS BAHAR DÖNEMİ DERS ATAMALARI TAMAMLANMIŞIR


  • Sistem üzerinde tanımlı ders kayıtları 1 Mart 2024 tarihine kadar yapılan ders kayıtlarıdır. Daha sonra yapılan kayıtlar mümkü olan sürelerde sisteme aktarılacaktır. Kayıt işleminizin LMS sistemine hızlıca aktarılması için aşağıda maddeler halinde vermiş olduğumuz yolu izleyiniz.


Bahar dönemi dersleri LMS sistemine aktarılmış, 1. Hafta ders tanımlamaları yapılmıştır.

Bölüm bazlı canlı ders programları sayfanın altında bulunan Ek Dosyalar bölümüne eklenmiştir

  • LMS sistemi üzerinde görmüş olduğunuz tüm bilgiler öğrenci bilgi sisteminden alınan bilgilerdir. LMS sistemi üzerinde dersleriniz ya da kişisel bilgileriniz ile ilgili bir hata görüyorsanız:

1)      Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine (https://obs.trakya.edu.tr) giriş yapın.

2)      Sol taraftaki menüde Bilgilerim altında bulunan Transkriptinizi görüntüleyin.

3)      Yanlış olduğunu düşündüğünüz bilgilerinizi buradan kontrol ediniz.

4)      Yanlışlık aynı şekilde transkriptinizde de varsa Enstitü öğrenci işleri ile bağlantıya geçerek yanlışlığı düzelttiriniz. (Düzeltme işlemi sonrası transkriptinizi kurumsal mail adresiniz üzerinden tuzem@trakya.edu.tr adresine gönderiniz. Bu bilgilerin elle düzeltilmesi mümkün değildir.)

5)      Transkriptinizde bir yanlışlık yok fakat LMS sisteminde bir hata varsa ya da yapılan düzeltmelerin üzerinden bir gün geçmesine rağmen yanlışlık devam ediyorsa, durumunuzu anlatan bir epostayı transkriptinizi de ekleyerek kurumsal mail adresiniz üzerinden tuzem@trakya.edu.tr adresine gönderiniz.

  • ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Ders kayıt işlemleri, harç, ders kaydı eksiği, öğrenci belgesi, askerlik erteleme, dönem projesi vb. öğrencilik işlemleriniz için Enstitü öğrenci işleri ile irtibata geçiniz. Bu tür epostalara Uzaktan Eğitim Merkezi'nin öğrenci işleri birimi olmadığı için cevap verilememektedir.. Teknik konulardaki sorunlarınız için tuzem@trakya.edu.tr adresine eposta gönderiniz.

LMS sistemine giriş ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız konu ile ilgili daha önce yapmış olduğumuz duyuruyu inceleyiniz.

Başarılı bir Eğitim – Öğretim dönemi dileriz.

Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi

Ek Dosyalar
Bu içerik 04.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 508 kez okundu.