DERSLERE KATILIM İLE İLGİLİ GELEN SMS VEYA EPOSTALAR HAKKINDA

Sayın Öğrencilerimiz,

Trakya Üniversitesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemini Uzaktan Eğitim ile yapma kararı aldı. Bu kapsamda üniversitemizin tüm birimlerine uzaktan eğitim hizmeti sağlamak için Microsoft Teams uygulaması hizmete alınarak tüm öğrencilerimiz ve akademizyenlerimiz otomatik olarak bu platforma tanıtıldı. Bu kapsamda Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri de sisteme tanıtılmış oldu. Bu işlem sonucunda size SMS veya Eposta yoluyla şifre, kılavuz vb. bilgilendirmeler gönderilmiş olabilir.

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programları LMS eğitim yönetim sistemi üzerinden devam edecektir. Bunun için size gelen SMS veya Epostaları dikkate almayınız. LMS sistemine giriş ile ilgili bilgilendirme seçmiş olduğunuz derslerinizin sisteme aktarılması tamamlandığında buradan yapılacak duyuru ile aktarılacaktır.

Bu içerik 15.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1049 kez okundu.