BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV TARİHLERİ

• Sınavlar  29 Mart 2017 Çarşamba Saat 00:00 – 4 Nisan Salı Saat 23:45 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavınız 1 hafta boyunca sistemde açık olacaktır. Bu süre içerisinde sınava 1 kez giriş hakkınız bulunmaktadır.
  • Sınavlar LMS sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir.
  • Sınava yukarıda belirtilen tarihler içinde istediğiniz bir zamanda girebilirsiniz.
  • Sınav süresince problem yaşamamak için mutlaka sınav öncesinde sisteme giriş yaparak kullanıcı adı, şifre ve aldığınız derslerin doğru olduğunu kontrol ediniz.
  • Sınavlardaki bazı sorular Flashplayer ve Java gibi uygulamalar isteyebilir. Bu nedenle sınavlarınıza mobil cihazlarınız ile (cep telefonu, tablet vb.) girmemeniz tavsiye olunur.
  • Sınav sırasında bir problem yaşarsanız (elektrik kesintisi, internet kesintisi vb.)  sınavınızı hangi nedenden dolayı tamamlayamadığınızı ve sınav tekrarı istediğinizi bildiren bir maili Uzaktan Eğitim Merkezi’nin tuzem@trakya.edu.tr  mail adresine gönderiniz. Sistem üzerinde yapılacak inceleme sonucunda göstermiş olduğunuz mazeret geçerli bulunursa 24 saat içinde sınav tekrar hakkı tanınacaktır. (Son gün olan 4 Nisan 2017 günü Saat 12:00 dan sonra yapılan tekrar istekleri sürenin yetersizliği nedeniyle değerlendirilemeyebilir)
  • Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) uzaktan eğitim derslerinin sınavlarının internet ortamında yapılması ile ilgili düzenlemesi nedeniyle vize sınavının not ortalaması ağırlığı %20 ‘dir.
  • Sınav notlarınız Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden http://obs.trakya.edu.tr  açıklanacaktır.
Bu içerik 15.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 4417 kez okundu.