ZORUNLU ORTAK SERVİS DERSLERİNİ (ZAI101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ – I, ZTD TÜRK DİLİ – I, ZYD YABANCI DİL –I) UZAKTAN EĞİTİM İLE ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Dersler Trakya Üniversitesi E-Kampüs-LMS sistemi ile internet üzerinden verilecektir.

Öğrencilerimizin sisteme giriş yapabilmeleri için; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci NumaranızŞifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanacaktır.

E-Kampüs derslerinin yayınlanmasına 17 Eylül 2014 Çarşamba günü başlanacaktır.

E-Kampüs sistemi üzerinde e-mail adresleriniz olarak Trakya Üniversitesi'nin sağlamış olduğu öğrencinumaranız@trakya.edu.tr şeklindeki e-mailleriniz tanıtılmıştır.

Derslerin Vize Sınavları E-Kampüs sistemi ile internet üzerinden yapılacaktır. Sınav tarihleri daha sonra duyurulacaktır.

E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi kullanımı, girişi ve sınavları ile ilgili, sayfanın altında yer alan YARDIM bölümündeki rehberleri inceleyebilirsiniz.

Lütfen Dikkat: E-Kampüs sistemine giriş yaptıktan sonra Profil Güncellemesi yaparak size en kısa sürede ulaşabileceğimiz telefon numarası ve alternatif e-mail adreslerinizi mutlaka düzenleyiniz.

Bu derslerle ilgili duyuruları Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasından mutlaka takip ediniz.

E-Kampüs Giriş Rehberi için tıklayınız..

E-Kampüs Sınav Rehberi için tıklayınız..
E-Kampüs Sistemine giriş için tıklayınız..

Tel: 0284 236 23 41     -   E-Mail: tuzem@trakya.edu.tr

Bu içerik 16.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 11908 kez okundu.