Yüksek Lisans (UE) Öğrencilerinin E-Kampüs Sistemine Kayıt İşlemleri ve Ders Atamaları Tamamlanmıştır

Yüksek Lisans (UE) İşletme ve Muhasebe ve Finans bölümü öğrencilerinin 2013-2014 Bahar Yarıyılı E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi'ne kayıtları tamamlanmıştır.

Bahar döneminde kayıt olan öğrencilerimiz için sisteme giriş yaparken; Kullanıcı Adı olarak Öğrenci Numaranız, Şifre olarak T.C. Kimlik Numaranız tanımlanmıştır.

E-Kampüs Uzaktan Eğitim Sistemi kullanımı için, Kılavuzlar Bölümü'nde yer alan E-Kampüs Giriş Rehberi'ni inceleyebilirsiniz.

E-Kampüs derslerinin 1. Haftaları 17 Şubat 2014 Pazartesi gününe kadar açılmış olacaktır.

E-Kampüs sistemi üzerinde e-mail adresleriniz olarak Trakya Üniversitesi'nin sağlamış olduğu öğrencinumaranız@trakya.edu.tr şeklindeki e-mailleriniz tanıtılmıştır.

Lütfen Dikkat: E-Kampüs sistemine giriş yaptıktan sonra Profil Güncellemesi yaparak size en kısa sürede ulaşabileceğimiz telefon numarası ve e-mail adreslerinizi mutlaka düzenleyiniz.

Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfalarındaki duyuruları mutlaka takip ediniz.

Öğrenci numaranızı bilmiyorsanız tıklayınız..
E-Kampüs Giriş Rehberi için tıklayınız..
E-Kampüs sistemine giriş için tıklayınız..

Tel: 0284 236 23 41     -   E-Mail: tuzem@trakya.edu.tr

Sosyal Bilimler Enstitüsü:
Tel: 0284 235 63 01   -     E-Mail: sobe@trakya.edu.tr
Bu içerik 13.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2331 kez okundu.