TUZEM tarafından Tunca Meslek Yüksek Okulunda ders veren öğretim elemanlarına Articulate Storyline eğitimi verildi.

Uzman Can Tezcan tarafından, Tunca Meslek Yüksek Okulunda ders veren öğretim üyesi ve öğretim elemanlarına Articulate Storyline programı hakkında eğitim verildi. Yapılan eğitimde Articulate Storyline programında ders içerikleri hazırlanırken uygulanması gereken   iş akışı hakkında öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına bilgi verildi.

Bu eğitimde ayrıca buluttrakya kullanılarak ders içeriklerinin TUZEM personeline nasıl ulaştırılacığı konusunda ilgili öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Bu eğitime katılan üniversitemizin değerli öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına teşekkür ederiz

Bu içerik 11.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2279 kez okundu.