Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim ) Programlarına Kayıt Yaptıran Öğrencilerin e-Kampüs-LMS Sistemine Kayıt İşlemleri Tamamlanmıştır.

e-Kampüs-LMS sistemine kayıt işlemi tamamlanan öğrencilerin sisteme giriş yapabilmeleri için gerekli olan Kullanıcı Adı ve Şifreleri sistemde;

 

Kullanıcı Adı:      Öğrenci Numaranız

Şifre:                     T.C. Kimlik Numaranız

 

olarak tanımlanmıştır.

 

Sisteme giriş yaptığınızda kayıtlı olduğunu dersleri göreceksiniz. Sistemde yer alan dersler ile kayıtlı olduğunuz dersler arasında bir farklılık olduğunu düşünüyorsanız Uzaktan Eğitim Merkezi (TUZEM)  ile irtibata geçiniz.

Sistem üzerinde kişisel bilgiler alanlarınız bir çoğu elimizdeki bilgi yetersizliği nedeniyle doldurulamamıştır. Bu yüzden bilgilerinizi lütfen güncelleyin. Size ulaşmamızın kolay olması için, öncelikle iletişim kısmında yer alan e-mail, telefon ve adres bilgilerini güncelleyiniz.

2013-2014 Güz Yarıyılının ilk haftası olması sebebiyle, ilk hafta ders içerikleri 26 Eylül 2013 Cuma gününe kadar tamamlanmaya çalışılacaktır. Tüm derslerin takip eden haftaları, ilgili haftanın Pazartesi günü açılacak ve dönem sonuna kadar sistemde açık kalacaktır.

e-Kampüs sisteminin kullanımı ile ilgili Uzaktan Eğitim Merkezi web sayfasında (http://tuzem.trakya.edu.tr) Kılavuzlar bölümü altında e-kampüs Giriş Rehberi ‘ni bulabilirsiniz. Rehbere ulaşmak için Tıklayınız.

Tüm soru ve sorunlarınız için;

 Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi:

Web: http://tuzem.trakya.edu.tr   

E-mail: tuzem@trakya.edu.tr                   

Tel: (0284) 236 23 41

 

Sosyal Bilimler Enstitüsü:

Web: http://sobe.trakya.edu.tr 

E-mail: sobe@trakya.edu.tr

Tel: (0284) 235 63 01

 

Bu içerik 26.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3755 kez okundu.