BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI

UZAKTAN EĞİTİM SEÇMELİ DERSLER ( CEK311 KARİYER PLANLAMASI, SAY412 HASTANELERDE VERİ TOPLAMA VE ÇÖZÜMLEME, SAY318 HASTANELERDE YÖNETİM VE ORGANİZASYON, SAY309 SAĞLIK HİZMETLERİNDE KRİZ VE AFET YÖNETİMİ, SAY312 SAĞLIK KURUMLARINDA STRATEJİK YÖNETİM, MAK307 İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİNE GİRİŞ II) VİZE SINAVLARI;

  • Sınavlar  30 Mart 2017 Perşembe Saat 00:15 – 5 Nisan Çarşamba Saat 23:45 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavınız 1 hafta boyunca sistemde açık olacaktır. Bu süre içerisinde sınava 1 kez giriş hakkınız bulunmaktadır.
  • Sınavlar Ekampüs (http://ekampus.trakya.edu.tr) sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir.
  • Sınava yukarıda belirtilen tarihler içinde istediğiniz bir zamanda girebilirsiniz.
  • Sınav süresince problem yaşamamak için mutlaka sınav öncesinde sisteme giriş yaparak kullanıcı adı, şifre ve aldığınız derslerin doğru olduğunu kontrol ediniz.
  • Sınavlardaki bazı sorular Flashplayer ve Java gibi uygulamalar isteyebilir. Bu nedenle sınavlarınıza mobil cihazlarınız ile (cep telefonu, tablet vb.) girmemeniz tavsiye olunur.
  • Sınav sırasında bir problem yaşarsanız (elektrik kesintisi, internet kesintisi vb.)  sınavınızı hangi nedenden dolayı tamamlayamadığınızı ve sınav tekrarı istediğinizi bildiren bir maili Uzaktan Eğitim Merkezi’nin tuzem@trakya.edu.tr  mail adresine gönderiniz. Sistem üzerinde yapılacak inceleme sonucunda göstermiş olduğunuz mazeret geçerli bulunursa 24 saat içinde sınav tekrar hakkı tanınacaktır. (Son gün olan  5 Nisan 2017  günü Saat 12:00 dan sonra yapılan tekrar istekleri sürenin yetersizliği ve yoğunluk nedeniyle değerlendirilemeyebilir)
  • Sınav notlarınız Trakya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden http://obs.trakya.edu.tr  açıklanacaktır.

Bu içerik 15.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 7548 kez okundu.